SUSPENDED ON WATER

We worked on the whole Interior design project for this “glass-cube” residence, where Lake Lugano’s reflections penetrate giving birth to a unique light show within the residence glazing walls.

The main charm of this home is provided by the large windows and the natural light leaching from them: works of art here vibrate differently depending by the sun’s position, allowing spectators to discover different details at every contemplation.

Material’s dusty shades caress this space’s volumes, enhancing them without being invasive; everything contributes to provide a functional yet light appearance to the living. Natural fabrics, as well as custom furnishings continuously recall the house main concept. Some objects inspired by the Oriental tradition embellish the spaces, giving each room a contemporary appeal.